Gebr. Bodegraven voor professionals

gebr. bodegraven

Gebr. Bodegraven,
kortweg GB, is een merk voor de professionele bouwer. Die bouwer kent ons en belangrijker: wij kennen die bouwer. We weten dat in de bouw nergens getornd mag worden aan kwaliteit, aan leverbetrouwbaarheid of aan maatvoering. Dus dat doen we niet. Daarnaast beseffen we als geen ander dat de eisen aan u als bouwer steeds stringenter worden. Dus daar gaan we in mee. Bij GB gaat het immers om verbinden; als het even kan met ú.
GB focust zich bij haar producten voor professionals op zowel de duurzaamheid van haar producten, als het verwerkingsgemak én de juiste verwerking. Ook in gebouwen is de duurzaamheid van het gebouw zo groot als de zwakste schakel die is toegepast. Dat zou bijvoorbeeld corrosie in de spouwankers kunnen zijn. Daarom levert GB solide RVS-ankers die voldoen aan alle wet- en regelgeving mét de instructies daarbij voor de goed afwaterende verwerking. Voor GB is dat vanzelfsprekend.

Voorraad
Praktisch het gehele assortiment heeft Gebr. Bodegraven ruim op voorraad. Dat betekent dat de vakhandel zélf de voorraden klein kan houden. Elke levering loopt via de vakhandel. Zo wordt een sterk product gekoppeld aan sterke lokale service en kennis. De vakhandel wordt in een strak schema wekelijks standaard beleverd. Moet het sneller, dan kan het sneller. Tegen vergoeding kan GB haar producten ook binnen 24 uur in heel Nederland laten bezorgen.