Wilt u één totaaladvies als het gaat om verbinding, verankering en luchtdichting voor kozijnmontage? Dat kan! Drie topmerken in de bouw, Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en illbruck, hebben de handen ineengeslagen. Bij wie van de drie u ook binnenkomt: u krijgt er de kennis van de andere twee zomaar bij.

De Kracht van de Combinatie (DKVDC) is een samenwerking die in 2008 is begonnen. Als we de vele positieve reacties van onze klanten mogen geloven, dan levert dit initiatief een hoop tijdwinst op en vermindert het de faalkosten. Want in plaats van dat u zelf alle specificaties naast elkaar moet leggen, zijn in ons gezamenlijke advies alle producten optimaal op elkaar afgestemd.

De nauwe samenwerking tussen de technisch adviseurs van Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en illbruck levert meer voordeel op dan slimme adviezen alleen. We reageren namelijk ook snel op productinnovaties bij elkaar. Zo kunt u alle primeurs snel toepassen voor een beter en duurzamer eindresultaat.

Contact

Meer weten over De Kracht van de Combinatie? Neem contact op met een technisch adviseur van Gebr. Bodegraven, fischer Benelux of illbruck om uw specifieke situatie bespreken. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@dkvdc.nl of kijk op www.dkvdc.nl.

DKVDC regio's