Voorschrijvers

Als nieuwbouwarchitect of adviseur bij renovatieprojecten bent u op zoek naar de beste en wellicht meest unieke oplossing om uw klanten tevreden te stellen en uzelf te onderscheiden. Gebr. Bodegraven heeft een ruime ervaring in het samenwerken met professionele voorschrijvers. Er is veel specifieke kennis in huis en die delen we graag met u. We zoeken op basis van het enorme productassortiment van GB naar oplossingen voor uw vraagstukken en ideeën.

Vertrouwen

GB kent de eisen die de markt stelt, de eisen die de eindgebruiker stelt, maar uiteraard ook de wet- en regelgeving rond met name de constructieve verankeringen. U bent de bouwer, maar u weet ook dat u daarin kunt bouwen op de producten en de expertise van GB. U mag er volledig op vertrouwen dat u met de producten en het advies op maat van GB kunt voldoen aan alle eisen die aan de constructie gesteld worden.

Duurzaam

GB stelt u in staat om duurzaam te bouwen. Dankzij haar hoogwaardige verankeringen biedt GB u de middelen voor luchtdicht bouwen en daarmee een opstap om te voldoen aan de strenge EPC-normen. Maar de duurzaamheid zit niet louter in het gebruik van het vastgoed, maar ook in de houdbaarheid van de oplossingen die GB u biedt. Door consequent te kiezen voor de beste materialen en bewerkingen draagt GB bij aan een langere levensduur van gebouwen.