Opdrachtgevers

magazijn

Als opdrachtgever gaat u voor prijs... en voor duurzaamheid. Natuurlijk een aanneemsom is van enorm belang maar uw verantwoordelijkheid en economisch perspectief reiken verder dan de oplevering. De keuze voor GB binnen het bestek is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Maar ook een keuze voor een partij die u met haar specifieke productkennis al in deze fase ter zijde kan staan met advies waarin u ervaring en onvergelijkbare expertise terugvindt.   

Focus
GB focust zich bij haar producten op zowel de duurzaamheid van haar producten, als het verwerkingsgemak én de juiste verwerking. Ook in gebouwen is de duurzaamheid van het gebouw zo groot als de zwakste schakel die is toegepast. Dat zou bijvoorbeeld corrosie in de spouwankers kunnen zijn. Daarom levert GB solide RVS-ankers die voldoen aan alle wet- en regelgeving mét de instructies daarbij voor de goed afwaterende verwerking. Voor GB is dat vanzelfsprekend.

Duurzaam
GB stelt u in staat om duurzaam te bouwen. Dankzij haar hoogwaardige verankeringen biedt GB u de middelen voor luchtdicht bouwen en daarmee een opstap om te voldoen aan de strenge EPC-normen. Maar de duurzaamheid zit niet louter in het gebruik van het vastgoed, maar ook in de houdbaarheid van de oplossingen die GB u biedt. Door consequent te kiezen voor de beste materialen en bewerkingen draagt GB bij aan een langere levensduur van gebouwen.

Combinatie
U zoekt geen product; u zoekt een oplossing. Bijvoorbeeld op het gebied van kozijn-gevel aansluitingen, dakconstructies of verdiepingsvloeren. Daarom is GB juist op die vlakken een samenwerking aangegaan met sterke partners waarmee het een totaaloplossing kan bieden: Tremco illbruck (onder meer: kitten, lijmen en pur-schuimen) en fischer Benelux (bevestigingsmaterialen). Die combinatie vertaalt voor u een theoretisch bestek naar de praktijk op de bouwplaats.

Prijzen
Doordat Gebr. Bodegraven haar productie vergaand geautomatiseerd heeft, is het minder afhankelijk van loonkosten. Alleen haar eigen gereedschapsmakerij kent nog arbeidsintensief vakmanschap. Het maakt dat GB in staat is om een Nederlands kwaliteitsproduct te leveren tegen zeer marktconforme prijzen. 

Assortiment
Gebr. Bodegraven is de gebruiker en de vakhandel graag van dienst met haar assortiment. Om het zoeken binnen het enorme assortiment te vergemakkelijken wordt jaarlijks een handzaam leveringsprogramma gedrukt met een volledig overzicht van de ruim 2000 producten. Daarnaast kunt u ook aan de hand van zoekcriteria selecties maken op deze website. Bovendien is dagelijks de klantenservice bereikbaar voor een advies op maat.