Aannemers

tekening

In de bouw draait het om materiaalkosten, om verwerksnelheid, om duurzaamheid  en leverbetrouwbaarheid. Op al die vier fronten scoort Gebr. Bodegraven hoge cijfers. In alles wordt duidelijk dat de productontwikkeling binnen GB gestuurd wordt door de dagelijkse praktijk bij u op de bouwplaats. Dus GB levert u strikt op tijd de producten waarmee u snel en foutloos werkt. Duurzame producten die binnen uw constructie nimmer de zwakste schakel zullen blijken.

Innovatie

Gebr. Bodegraven gelooft in innovatie. Ook daarom zijn de specialisten van GB voortdurend aanwezig op de bouwplaats waar ze de bouwtrends signaleren en de vraag in beeld brengen. Met haar producten kan GB zo de efficiency in de bouw helpen vergroten. Tegelijkertijd mag u er ook op rekenen dat Gebr. Bodegraven haar bestaande productaanbod koestert en dat de producten waar u graag mee werkt ook in de verre toekomst nog leverbaar zijn.

Vertrouwen

GB kent de eisen die de markt stelt, de eisen die de eindgebruiker stelt, maar uiteraard ook de wet- en regelgeving rond met name de constructieve verankeringen. U bent de bouwer, maar u weet ook dat u daarin kunt bouwen op de producten en de expertise van GB. U mag er volledig op vertrouwen dat u met de producten en het advies op maat van GB kunt voldoen aan alle eisen die aan de constructie gesteld worden.

Assortiment

Gebr. Bodegraven is de gebruiker en de vakhandel graag van dienst met haar assortiment. Om het zoeken binnen het enorme assortiment te vergemakkelijken wordt jaarlijks een handzaam leveringsprogramma gedrukt met een volledig overzicht van de ruim 2000 producten. Daarnaast kunt u ook aan de hand van zoekcriteria selecties maken op de website van Gebr. Bodegraven: www.gb.nl. Bovendien is dagelijks de klantenservice bereikbaar voor een advies op maat.

Combinatie

U zoekt geen product; u zoekt een oplossing. Bijvoorbeeld op het gebied van kozijn-gevel aansluitingen, dakconstructies of verdiepingsvloeren. Daarom is GB juist op die vlakken een samenwerking aangegaan met sterke partners waarmee het een totaaloplossing kan bieden: Tremco illbruck (onder meer: kitten, lijmen en pur-schuimen) en fischer Benelux (bevestigingsmaterialen). Die combinatie vertaalt voor u een theoretisch bestek naar de praktijk op de bouwplaats.