Medewerker uitgelicht: Paul van der Geest

Paul vd Geest

Aangenaam, Paul van der Geest is de naam. Ik ben 52 jaar en reeds 24 jaar vertegenwoordiger voor Gebr. Bodegraven B.V. Ik woon met mijn gezin in Nieuwkoop “ The hometown of GB ”.

Ik ben trots op datgene wat mijn collega’s en ik realiseren in deze tijd. GB is, al sinds 1881, een familie- en productiebedrijf, waar we elkaar helpen om de benodigde bouwproducten voor onze relaties te leveren.

Ik bezoek onze afnemers, de ijzerwarenhandelaren die aangesloten zijn bij de inkoopcombinaties op het gebied van bouwbeslag, machines, gereedschappen en ijzerwaren voor de professionele en particuliere verwerkers. Daarmee behartig ik de belangen van de eindklant, onze partners en ons bedrijf. Dit uit zich in het geven van adviezen over de producten, producttoepassingen en de voorraden in de magazijnen. Voor de medewerkers van de ijzerwarenhandel verzorg ik samen met collega´s productinformatie-bijeenkomsten over de toepassingen van de producten. Immers, bij GB hechten we veel waarde aan het op peil houden van het kennisniveau van onze relaties.

Wat blijft is de verandering in de manier van bouwen. GB loopt hierin voorop en biedt u kwalitatief hoogwaardige producten en kennis aan, zodat u van onze voorsprong kunt profiteren.