Voorjaarsactie

07-02-2023

Bedenk een originele toepassing met een GB product en win € 250,-


GB’S HANDIGE HULPJES

De meeste artikelen binnen ons assortiment zijn ooit ontwikkeld als oplossing voor een specifiek vraagstuk in de bouw. Wat echter opvalt is dat diezelfde artikelen regelmatig voor andere doeleinden dan de oorspronkelijke toepassing worden gebruikt en daardoor een andere praktische functie krijgen.

Neem bijvoorbeeld de uitvulplaatjes, stelwiggen en drukplaten van GB. Deze worden op verrassend veel manieren toegepast door zowel de professional als de doe-het-zelver. En wat denk je bijvoorbeeld van een GB duimheng als trekhaak voor de fiets, een kozijnanker als trapleuning of GB inslaghulpstukken als ijsprikker om bij nood uit een wak te komen?

Omdat we reuze benieuwd zijn naar alle originele en ‘niet-alledaagse’ toepassingen van GB producten, nodigen wij je van harte uit om foto’s en verhalen met ons te delen.

Uit de inzendingen wordt de meest originele en/of spraakmakende inzending gekozen. De winnaar ontvangt een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 250,-. Die kun je wellicht weer inwisselen voor andere handige hulpjes

Actievoorwaarden:

  • Mail een foto waarop jouw originele toepassing met een GB product te zien is. Vermeld daarbij jouw verhaal achter de toepassing en welk GB product je hebt gebruikt. NB. maximale grootte bijlage(n) is 15 MB.
  • Mail jouw inzending uiterlijk 31 mei naar marketing@gb.nl

De winnaar maken we begin juni bekend op onze website en Social Media kanalen.