Maatregelen Corona

18-03-2020

(Optional) This text will appear in the inbox preview, but not the email body.
alt_text

Beste relatie,

Net als iedereen maken wij ons zorgen over het coronavirus. De ontwikkelingen hebben onze volle aandacht en we proberen datgene te doen wat goed en noodzakelijk is om de situatie op verstandige wijze het hoofd te bieden. Nadat eerder de basisrichtlijnen van het RIVM al door ons werden opgevolgd, heeft Gebr. Bodegraven vanaf 9 maart aanvullende maatregelen doorgevoerd. Allereerst en bovenal zijn deze extra maatregelen gericht op het beschermen van de gezondheid van mensen. Dit betreft onze medewerkers maar ook de mensen waar zij en wij mee in contact komen, in zowel de werkomgeving als in de privésfeer. Hiernaast hebben wij het doel om de continuïteit van onze leveringen en dienstverlening te blijven garanderen. Wij zijn ons bewust van onze rol binnen de bouwsector en handelsketen en beogen onze activiteiten met gezond verstand en gepaste afstand voort te blijven zetten.

Uiteraard conformeren wij ons volledig aan de maatregelen die vanuit de overheid al zijn getroffen en mogelijk nog worden genomen. De aanvullende maatregelen van Gebr. Bodegraven zijn:
 • Actieve communicatie binnen de organisatie voor informatie en bewustwording met daarnaast toezicht op naleving van de genomen maatregelen.
 • Alle externe en interne afspraken met klanten, op bouwplaatsen, met leveranciers enz. zijn opgeschort. Zo mogelijk vinden de afspraken op alternatieve wijze plaats, bijvoorbeeld via telefoon of videoconference.
 • Onze collega’s in het magazijn en de logistiek werken in ploegendiensten.
 • Ook de andere disciplines zijn zoveel mogelijk opgesplitst. De afzonderlijke werkplekken bieden voldoende onderlinge ruimte en circa 20% van de kantoormedewerkers werkt inmiddels vanuit huis. Indien noodzakelijk kunnen alle kantoormedewerkers vanuit huis hun werkzaamheden voortzetten.
 • Collega’s houden bewust minimaal 2 meter afstand van elkaar en wassen regelmatig hun handen.
 • Naast de reguliere aandacht voor schoonmaak en persoonlijke hygiëne, worden veel gebruikte ruimtes en voorwerpen frequenter gereinigd.
 • Pauzeren vindt vooral individueel plaats of in beperkte samenstelling.
 • Collega’s blijven in geval van ziekte of (milde) gezondheidsklachten thuis.
 • Leveranciers zijn welkom met inachtneming van de door Gebr. Bodegraven getroffen maatregelen.
 • De directie vormt een corona-informatie-platform waar mensen met hun vragen en zorgen terecht kunnen.
 • We proberen ondanks alles de teamspirit en goede sfeer hoog te houden
In deze onzekere en ongekende tijden doen wij wat verantwoord is, en binnen onze invloed ligt, om de betrouwbaarheid te blijven bieden die u van Gebr. Bodegraven gewend bent. Laat het ons vooral weten als we u kunnen helpen.

Met vriendelijke groet

Het team van Gebr. Bodegraven
alt_text