Destil verkiest Gebr. Bodegraven als leverancier van het jaar

Destil verkiest Gebr. Bodegraven als leverancier van het jaar
12-04-2018

DESTIL verkiest Gebr. Bodegraven als leverancier van het jaar.

Gebr. Bodegraven is op 10 april uitgeroepen tot leverancier van het jaar bij DESTIL. 
Hiermee neemt het bedrijf uit Nieuwkoop het stokje over van Bata dat de vorige keer de felbegeerde prijs heeft gewonnen.
De criteria waarop de leveranciers worden beoordeeld zijn onder andere leverperformance, partnership, omzetontwikkeling, marge en servicegerichtheid/klantvriendelijkheid.
Tijdens de jaarlijkse Leveranciersbijeenkomst ontving directeur Kees Machielse uit handen van DESTIL-directeur René Kars de bijbehorende trofee. “In de snel veranderende markt is een optimale samenwerking met onze leveranciers voorwaarde om succesvol te kunnen werken.

Gebr. Bodegraven heeft het afgelopen jaar laten zien dat zij een uitstekende performance hebben. Ze zijn een specialist op hun vakgebied en bieden goede ondersteuning en samenwerking op commercieel vlak. Want met haar snelle levering uit voorraad mag GB soms op een groothandel lijken voor verbindingen in de bouw, het is bovenal een gerenommeerd leverancier. Door hun samenwerking met de Kracht van de Combinatie en initiator van diverse samenwerkingen als Social Learning mag Gebr. Bodegraven zich terecht als leverancier van het jaar noemen.” aldus René Kars.