Bouwbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht

19-01-2023
(Optional) This text will appear in the inbox preview, but not the email body.

Gebr. Bodegraven (GB) toont in februari de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verbindingen voor de bouw tijdens de Bouwbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Van 6 t/m 10 februari 2023 gaat de Bouwbeurs, het grootste evenement voor de bouw, van start. GB is tijdens deze beurs aanwezig met een stand van maar liefst 150 m2. Hiermee hebben wij de mogelijkheid om je een groot deel van ons brede productgamma te laten zien. Daarnaast tonen wij je de nieuwste productontwikkelingen, zoals producten voor het vastzetten van HSB elementen, nieuwe montage mogelijkheden voor isolatie op Prefabbeton wanden en het uitgebreide assortiment zwart EPZ gecoate tuinbeslag en hoekankers (Blackline). Een prominente plaats op de stand krijgt het demonstratie huis, waarin we laten zien waar GB oplossingen kan bieden op het gebied van verbindingen.

Technisch advies en BIM
Naast het brede assortiment aan producten, biedt GB -indien gewenst- per project een passend technisch advies. Zo ben je er altijd zeker van dat de juiste producten voor de juiste toepassing worden gebruikt. Tijdens de beurs zullen we ook uitgebreid aandacht geven aan BIM met behulp van onze GB BIM-Expert die de hele week op de stand aanwezig zal zijn om de mogelijkheden van BIM te laten zien.

Bezoek onze stand (C066) in hal 11 en wij praten je graag bij onder het genot van een kopje koffie!

Registreer nu via de volgende link voor gratis toegang: https://events.jaarbeurs.nl/BouwBeurs2023/register?code=GebrBodegravenMetaalwarenfabriek

Graag tot ziens op de Bouwbeurs!